2015. június 1.

Újabb Rendelési Lehetőségek!


Szép Napot Kívánok!
Én lennék az új társszerkesztő, kitől fejlécet, s könyvborítót rendelhettek egyaránt. (+ Talán a későbbiekben szóba jöhet a Design is, de most csak az alapoknál járok, és egy egyszerű sablont tudok minimális CCS - és HTML-kódokkal ékesíteni.)


Szerintem vágjunk bele a közepébe is. Hogy egy kicsit jobban megismerjetek, Xavier vagyok - igen, hímnemű egyed - lassan a tizenhetedik életévemet taposom, Pest egyik külvárosában. Már több mint három éve vagyok blogger, így olyan két éve pedig a designerek világában is részt veszek. Nagyon sok bloggal jelentkeztem a régebbi időszakban, de most már csak egy bloggal büszkélkedek mely egy Teen Wolf FanFiction, és nyáron újra megnyitom egy régi blogomat, mely Arctic Monkeys történet lesz. Hatalmas sorozat rajongó vagyok(The Vampire Diaries, Teen Wolf, The Originals, Royals, etc.) és egyaránt könyvmoly is. Remélem tetszeni fognak munkáim, és érdekesebbnél -érdekesebb rendelésekkel bombáztok majd.

Rendelés menete:
Természetesen majd az oldal e-mail címén fogom fogadni a rendeléseket, úgy ahogy idáig szerkesztő társaim. Kérlek legyetek olyan kedvesek ezeket a szabályokat?! - alapokat - betartani.

- Egy fejlécre max. két szereplőt tudok ráhelyezni, olyat nem tudok tenni hogy az egész 1D, csapatot elhelyezem rajta, ha van egy főbb karakter a srácok közül akkor őt fogom természetesen a kívánt darabra ráhelyezni.
- Egy színvilágot is szeretnék majd kérni, és azt hogy milyen hatást keltsen. Esetleg legyen darkos, vagy pink fluffy unicornok ugráljanak körbe -körbe, és legyen vidám.
- Nem utolsó sorban szeretnék egy rövid történet leírást, hogy tisztába legyek a dolgokkal hogy milyen darabot fogok elkészíteni.
- Egy címet + alcímet - ha van - és a blog linkjét.
{+ Ha esetleg szeretnétek akkor tudok dalszöveget is elhelyezni a fejlécen(pl. LINK ), én ezektől a kis szövegetől nem érzem olyan üresnek a fejlécet, de hát ízlések és pofonok.}

Pár munkám, csak hogy tisztába legyetek azzal hogy kitől rendeltek: 


{saját történethez készült}

{megrendelésre készült}
{szintén, megrendelésre készült}

További Kellemes Böngészést és Soha Ne Hagyjon El Benneteket A Remény!

Xavier
u.i: a fejléceket legyetek olyan kedvesek nem lopni, mind csak példaként lettek feltüntetve.

2 megjegyzés:

  1. Nagyon szép munkák. :)
    Egyébként én is ugyanazoknak a sorozatoknak vagyok a fanja, mint te.
    Az Originalsból ki a kedvenced?
    További jó blogolást!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Freya, és természetesen Niklaus. Imádom őket, és neked?
      Nagyon szépen köszönöm, neked is viszont kívánom!
      További szép napot!

      Törlés