2015. június 16.

Búcsú

Sziasztok!


Sajnálom, hogy eljött ez a bejegyzés is. Rövid leszek, mert így is rossz érzés, nem szeretném sokat húzni. Igen, jól láttátok a címet. Búcsúzom. Elvesztettem a lelkesedésemet. Eddig örömömet leltem a kódolásban, kritika írásban, de a sok hálátlan, még a tiszteletet sem megadó rendelő után már nincs kedvem design-t készíteni, ahogy már kritikákat és cikkeket sem szeretnék írni, úgy, hogy megszabják, mit és hogy. Elnézést, hogy így alakult, pedig egy csodálatos csapat része lehettem, ilyen összetartó társaságban még nem voltam. Nem akartam, hogy eljöjjön ez az idő, de itt van. Ne haragudjatok! :( <3

Puszi: Lyla

11 megjegyzés:

 1. Kedves Lyla!
  Először is, nagyon sajnálom hogy elhagyod a csapatot... Másodszor, én kb 3 napja kértem Tőled kritikát a blogomba és Te elvállaltad. Az akkor törlésre kerül?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Drága Keila!
   Ha szeretnél még kritikát tőlünk ,dobj nekünk egy mailt, amiben leírod kitől szeretnéd, vagy ha nem tudod kitől, akkor azt. :)

   Törlés
 2. Kedves Lyla!
  Nagyon sajnálom, hogy elhagyod a csapatot:(
  De megértelek. Én se szívesen csinálnám meg a designt, ha a megrendelő még annyit se tud mondani, hogy szia, ez meg ez lenne, kösz.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én is sajnálom, imádom a lányokat, és köszönöm, sokat jelent, hogy írtál :) <3

   Törlés
 3. Kedves Lyla!
  Sajnálom, hogy abbahagyod, de még lesznek sikereid a blogger világban
  és az életben is. (: Sok sikert a továbbiakban! S teljesen megértem miért
  mész el, hiszen nem jó úgy dolgozni, hogy olyas valakinek készítesz vala-
  mit, aki meg se köszöni vagy elkezdi rossz szavakkal illetni a fejlécet, ily-
  esmit. <3

  VálaszTörlés
 4. Kedves Lyla!
  Sajnálom én is, hisz remek munkákat végeztél! Köszönöm a kritikát és a design-t is a blogomhoz. Az pedig még említésre sem méltó, aki meg sem tiszteli a munkád/munkátok.

  Sok sikert a továbbiakban!
  ~Nina ☆

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm neked is, drága vagy, és igazán nincs mit :) <3

   Törlés
 5. Nos, most szomorú vagyok. Kettő "szmájlit" írok ide: egy szomorút, mert elmész, és egy boldogot, mert így boldog leszel. Szóval sok szerencsét! 😞😄

  VálaszTörlés