2016. július 12.

Változások

Elég sok változás lesz a blogon. Elsősorban három tag távozott köreinkből: Barby, Lucia és Vera.

Hogy ez kinek mit jelent, azt döntse el maga, mi ugyan sajnáljuk a helyzetet, de nem tududnk ellene mit tenni.

Na, de nekem is lesz néhány változás... Sajnos egyre kevesebb időm maradta családra, a páromra, a abrátnőimre, magamra, az írásra vagy olvasásra, hát még a kritikákra.
Szóval...

NEM VÁLLALOK TÖBB KRITIKÁT!

Ne kérjen senki. Esetleg néha-néha lesz kedvem egy gyors, első-benyomás-kritikát írni, de főképp cikkek fognak tőlem jönni. Ha valakinek esetleg segítségre van szüksége fülszöveg írására, az írjon nekem személyes emailt, sajnos a blueberries emailre nem járok fel gyakran.

Vállalok bétázást vagy egy-egy fejezetről vélemény nyílvánítást (prológus, első 1-2 fejezet), amit szintén e-mailben lehet kérni.

Azt hiszem ezt mindenki megértheti, végeztem az iskolával, jelenleg dolgozok, és ha ősszel még felvesznek egyetemre is, nagyon kevés időm marad erre a blogra. 

Esetleg, ha valaki mini kritikát akar kérni tőlem (maximum 5 fejezet), az írhat nekem e-mailt, de SEMMIT sem garantálok, szóval olyan írjon, akit az sem zavar, ha egy hónapot kell rá várni, vagy mégsem vállalom el (páéldául nm szeretek egyes fanfictiont olvasni vagy depressziós sztorikat átnyálazni).

Köszönöm szépen mindenkinek a megértését, ha kérdés-óhaj-sóhaj lenne, írjatok kommentet. :)

A személyes e-mailem: csonka.kitti144@gmail.com

Puszil Mindenkit: Sayaa Badrick.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése