2015. június 14.

Fejlemények

Sziasztok, drágák!

Szeretnénk pár új fejleményt megosztani veletek, reméljük, hogy minél többen elolvassátok ezt a posztot a további problémák elkerülése érdekében.

Az első és legfontosabb, hogy három ember többet nem tagja a Blueberriesnek. 
Név szerint Serena, Tiara Benson és Bells Booth. Mindenkit megkérünk, hogy a továbbiakban tőlük NE rendeljenek, kérjetek mástól kritikát/design-t, mert különben törlésre kerülnek ezek a rendelések.

oOo

Felmerült a napokban több probléma is a megrendelőkkel, amit most kifejtenénk. Először is szeretnénk letisztázni, hogy azok a levelek automatikusan törlésre kerülnek, akik nem képesek a minimum tisztelet - azaz nem köszön, és hasonlók - megadni nekünk. Úgy gondoljuk, hogy nem túl nagy kérés az etikett betartása.

oOo

Egyre többen csinálják azt, hogy írnak nekünk emailt, és közlik velünk a chatben, hogy ők bizony írtak nekünk emailt, és illenék válaszolnunk rá. Köszönjük szépen, bizonyára megkaptuk, és fogunk is visszajelzést adni, de ne háborogjon senki, ha nem azonnal tesszük. Nem ülünk a nap 24 órájában a számítógép előtt a leveleket lesve. Ehhez tartozik még az is, hogy nem fogjuk rögtön elkészíteni a rendeléseket. Igyekszünk a leghamarabb eleget tenni a kéréseknek, de van, hogy napokig tart, mire elkészül egy rendelés. Úgy hisszük, hogy minőségi dolgokat gyártunk, amihez idő kell. 

Kérünk mindenkit, hogy olvassák el a limitet és a rendelés menetét is! Mostanában egyre többen hagyják ezeket figyelmen kívül, és olyan embertől rendelnek, aki esetleg még inaktív. A rendelés menetét pedig mindenki nyálazza át még egyszer, mert nem szeretnénk senki rendelését elutasítani azért, mert például olyan szereplőt választ a fejlécre, akiről összesen két kép van, és az is selfie. 

Köszönjük a megértéseteket, és mindenkinek kellemes nyári szünetet kívánunk!

BD csapata

12 megjegyzés:

 1. Szia(sztok)!
  Nagyon sajnálom, hogy 4 emberrel kevesebb lett a csapatban. Érdeklődnék a felől, hogy akik korábban rendeltek tőlük, és még nem sikerült elkészíteniük, azoknak a rendelése automatikusan törlésre kerül? Válaszotokat előe is köszönöm. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem, ha megmondjátok, helyette kitől kéritek az adott designt/kritikát ^^
   Üzenj nekünk emailen és mi igyekszünk elkészíteni :)

   Törlés
 2. Hát Netty, el kell hogy keserítselek, de te egyáltalán nem gyártasz minőségi munkát. Az hogy letöltesz egy sablont, bárkinek megy. Meg egy nyomorék fejléc? ugyan már:DDD Max. Lexi gyárt ezen az 'oldalon' minőségi munklát.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hát már megbocsáss, Netty nagyon profi munkát gyárt... Az hogy neked nincs ízlésed az a te bajod. Ha van vmi problémád, azt tartsd magadban!

   Törlés
  2. U.I.: Én nagyon sajnálom hogy 4 profi szerkesztőtől kell elbucsuznunk...

   Törlés
  3. Ciara: Köszönjük a kulturált véleményt, legközelebb kérlek ne tedd meg :)
   Kelia: Mi is sajnáljuk, nem szerettünk volna senkit sem kitenni, de sajnos ez így alakult. Nem kérjük, hogy bárki megértse, csak szeretnénk, ha elfogadnátok a döntésünket :)

   Törlés
  4. Kedves Ciara!
   Nem tudom, milyen letöltött sablonról beszélsz, ugyanis én nem designer vagyok. De majdnem sikerült beoltanod ;)
   xxNetty

   Törlés
  5. Sayaa Badrick: Nem arra gondoltam hogy Ti "gonoszul" ( :D ) kiraktátok Őket, csak sajnálom hogy így alakult...

   Törlés
  6. Tudom, hogy nem erre gondoltál, nem is azért írtam, csak a félreértések elkerülése végett írtam :)

   Törlés
 3. Sziasztok!
  Sajnálom, hogy csökkent a létszám :(
  Szeretném megtudakolni, hogy ilyen esetben mi a teendő,
  ugyanis még régebben írtam egy kritika kérést, ahol azt a választ kaptam,
  hogy Sayaa Badrick elvállalta a megírását. Ám valamiért Serenánál láttam kiírva a blogom,
  hogy ő csinálja meg.
  Gondoltam egymás közt megbeszélhették,
  vagy nem tudom. így viszont most akkor most törlődött az akkori kérésem?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Újra fel lesz írva, ha szeretnéd. Serena anno mondta, hogy olvassa a blogot és szívesen megírja a kritikát, ezért került át hozzá.
   Megbeszéljük, ki vállalja el, és utána bekerül a limitbe, ahol láthatod majd. :)
   Remélem nincs harag. ^^

   Törlés