2015. február 1.

Új rendelési lehetőség ~ Fülszöveg

Hello! Kissé félve jelentem be, hogy tőlem most már nem csak kritikát lehet kérni, hanem fülszöveget is. Ahogy észrevettem, sokaknak gondjuk akad egy rövid, ámde ütős fülszöveg megírásával, nos, nekik akarok ezzel segíteni. Hogy tudjátok nagyjából milyeneket alkotok:

Serena egyik blogjához készült:

"Ha szeretsz valakit, engedd el" - tartja a mondás. Ám mi van akkor, ha az a valaki már örökre elment. 
Colton fiatal kora ellenére hamar megtapasztalja az igazi fájdalmát. 
Vajon az idő minden sebet begyógyít? Vagy a múlt árnyékai végig követik majd az életét? 

Egy fiú története, aki lassan férfivá cseperedik, ahogy megtanulja hogyan dolgozza fel a múlt emlékeit és fogadja el a jövő nyújtotta lehetőségeket.
Bűvös vizeken: (saját)

Létezik egy világ, ahol a természetfeletti természetes. Egy világ, ahol szabadon mászkálnak a vámpírok, az unikornisok és a törpék. Egy világ, melyben a démonok fellázadnak az elnyomóik ellen. Siril egy különleges lány. Mindenki úgy ismeri, mint Siril Vaiya, a legveszedelmesebb kalózkapitány a tengereken. Rettegnek tőle a hajósok, és epekednek érte a férfiak, a legénysége pedig jobban tiszteli, mint a férfi elődjét.
Ám mi történik akkor, ha egy nap találkozik három másik lánnyal, akik olyanok mint ő? Druidák. Mi történik, ha kiderül, hogy nekik kell megtalálni a négy kulcsot, hogy kiszabadítsák a Nimfákat, akik megakadályozzák, a világ pusztulását?
Az első kulcs megtalálása Siril feladata. Vajon sikerül neki? Vajon a kulcs mellett a szerelmet is megtalálja? És ha igen... túléli?

Vadmacskák: (szintén saját)

Roxana egy átlagos kisvárosi lány… is lehetett volna. Ám egy napon a huszonegyedik születésnapja előtt megtámadják, és ekkor rá kell jönnie, hogy eddigi élete nem volt más, csak egy álca. Mert ő igazából egyAlakváltó.

És meg akarják ölni.Te mit tennél, ha kiderülne, hogy nem egy átlagos lány vagy, hanem egy titkos királyság hercegnője? Hogy az életed veszélyben forog? Hogy mindenki más élete a te kezedben van? Hogy döntenél?

Elmenekülnél? Lehet. De Roxana nem ezt teszi. Felveszi a harcot a Vadászokkal és megmenti a szerettei életét.

(A negyediket nem találom...)

Szóval ilyen és ehhez hasonlók kerülnek ki a kezeim közül. Írjatok bátran, együtt kiötlünk valamit!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése