2015. február 4.

Fülszövegek #1 #2

Igen, még mindig furcsa leírni, de örülök, hogy valakinek segíthetek vele. 



Chloénak mindene megvan, amit csak egy fiatal lány szeretne. Biztos családi háttér, barátok, szórakozás. Mindene a zene, és a legtöbb sportban is remekel. Ám van valami, ami miatt mégsem teljesen boldog, valami, ami miatt nem teljes az élete. A szerelem. Azonban egy nap Kyle, az iskola rosszfiúja elkezdi zaklatni a szerelmével, de a lány tudja jól, a szándékai nem komolyak.
Azonban a srác egyre többet gondol Chloéra, és az eleinte fogadásnak indult zaklatás valami mássá alakul. Nem tudja kiverni a fejéből a hangot, ami minduntalan a lányra emlékezteti. Tik-tak, tik-tak…

Egy lány, aki mindössze négy éves volt, mikor a szülei eltűntek. Egy lány, aki tizenegy évvel később elvesztette a barátját és legjobb barátnőjét. Egy lány, aki apró belül darabokra tört.

Wendy fiatal kora ellenére több szenvedésen ment át, mint a legtöbb ember. Gonosz pletykák terjednek róla az iskolában, miszerint aki vele találkozik, meghal. Egy új fiú érkezik a városba, aki a híresztelések ellenére is a lány közelébe akar férkőzni. Ám egy nagy Wendy különös leveleket kap egy ismeretlentől, aki feltárja múltja legnagyobb titkait, és a lány legnagyobb rémületére a legjobb barátai is belekeverednek a dologba.

Vajon ki ez a titokzatos T és miért küld rejtélyes üzeneteket Wendynek?
Olvasd el a történetet, hogy fény derüljön a titkokra.

Ha esetleg ti sem vagytok jók a fülszöveg írásban, és tetszenek, amiket én írok, akkor küldjetek nyugodtan egy e-mailt! 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése