2015. szeptember 7.

Anywhere for you

Hello Babyk!

Hoztam pár rendelést és én mostantól teljesen szabad vagyok ;) Késő van, ha valakit érdekel valami, kérdezze a linket :)










5 megjegyzés:

  1. Kedves Jetta!

    Nem bántásból szándékozom mondani, de ezt a könyvborítós-neves logót Netty L. Nelson találta ki a Blueberriesnél legelőször. Szerintem az eredetiségbe az is beletartozik, hogy ne lopjuk más ötletét. Nem azért mondom, mert te nem vagy eredeti, hiszen szép munkáid vannak, de szerintem elég nagy modortalanság ezt tenni a szerkesztőtársaddal. Szerintem neked se tetszene, ha te kitalálnál valamit, és az oldalon már mindenkinek az lenne. Szép a logód is, nem arról van szó, csakhogy az ötlet nem téged illet, hanem őt. :)) Tehát számomra a munkád ezt jelenti: szép könyvborító, de a logó egy nagy copy - mert bár te készítetted, nem te találtad ki.

    Bella S.

    Ui: Bocsi, hogy nem Google Fiókos bloggerrel írok megjegyzést, csak sajnos nem volt rá lehetőségem, hogy belépjek.

    VálaszTörlés
  2. Tudom, hogy csak a saját borítódra tettél logót, de akkor is.

    VálaszTörlés
  3. Semmi baj Bella :) de ezt mi már akkor megbeszéltük mikor Netty kitalálta és a bemutató munkáimra rá is tettem, de Netty megkért, hogy ne tegyem rá és azóta a rendeléseken nincs is rajta, csak arra gondoltam talán ha csak a sajátomon rajta van az nem probléma ;) de semmi baj igazad, van, de megbeszéltük

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :))) Köszi, hogy ilyen közvetlenül válaszoltál, a legtöbb bloggerina megsértődik ilyenkor, de örülök, hogy nem. Egyébként nekem tetszik a logód, csak gondoltam, szólok. :))) További sikeres munkát (és tanulást)!

      Törlés
  4. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés