Ahova érdemes benézni

Ha valaki szeretne ide ajánlani, azt e-mailben megteheti. 

Író: Rosalya Payne

"Mindenki életében van egy pillanat, ami mindent megváltoztat. Egy perc, amikor boldognak érezheted magad. Egy személy, aki elfeledteti veled a múltat, és egy új jövőt tár eléd. Egy pillanat, mikor sorsotok összefonódik, és talán sose hullik szét. Egy szó, mely talán többet jelent neked az életnél. Egy veszekedés, ami örökre sebet ver a szívedbe, és sose gyógyul be. Egy új élet, mely mindkettőtöknek a jövőt jelenti. Egy lány, kinek az eddigi életét talán megváltoztathatja Ő. Egy fiú, aki eddig eszeveszetten keresgélt, végre megtalálja, kire régóta várt. Egy pillantás, ami elég ahhoz, hogy új végzetet teremtsen. Ő lesz a végzete..."

Egy megható történet két fiatal találkozásáról, mely talán a TE életedet is képes megváltoztatni. Lehet, hogy neked is ez lesz a végzeted?
- Barby
Író: Cat BR

"Kezdetben volt az Ige, az Ige Istennél volt, és Isten volt az Ige, ő volt kezdetben Istennél..." És volt a Paradicsomban egy emberpár, kiről mindenki azt hiszi, hogy őket teremtették elsőnek, és mindenki megfeledkezik a Sátán első cinkosáról, ki megtapasztalva a szeremet, vétkezett, és kitaszított lett, ezért látva Ádám és Éve boldogságát, a pokol minden erejével átkot szórt az első párra, kik addig soha nem érhetnek révbe, míg az idő folyamán meg nem látják egymás tiszta, szerető lelkét. Ez a XXI. században elég nehéz küldetésnek bizonyul az ateista, művész Roxanne Mice számára, aki mit sem sejt az egészről, de akarata ellenére belecseppen a mennyei kalandba, amint megpillantja a vak, de mágis csodálatos szemű idegent, és amint megpillantja őt, a város legveszélyesebb, mégis lehengerlő pasija. Mit lehet ilyenkor tenni? Mennyországi retúrjegyet kell venni...

Egy gimis élet tele van bonyodalmakkal, szerelmekkel, tanulással és ki tudja még mit hoz az élet egy tanuló gimnazistának. De Roxanne-nak nem csak ezt kell túlélnie. A sors úgy hozza, hogy ezen az életen kívül neki adatott még egy...
-BarbyÍró: Stella Juniper Stanford

      "Kedves Rachel,
Szeretném, a tudnád, hogy nincs bennem harag. Sőt, örülök, hogy vége van. Végre szabadok vagyunk mindketten, és tovább próbálkozhatunk. Amúgy se illettünk össze igazán. Kívánom neked, hogy szerencséd legyen, és találd meg az igazit - mondjuk, egy unalmas könyvelő személyében. Azt nem garantálom, hogy ugyanolyan boldog lehetsz vele, mint velem voltál, de ő legalább elég érett és felelősségteljes lesz neked. És hogy velem mi lesz? Most biztos azt hiszed, hogy egy szerencsétlen lúzer vagyok, akinek soha nem lesz barátnője. Aha, persze. Csakhogy ezt benézted. Nagyon is jól elleszek nélküled, és hogy ezt bebizonyítsam, kitaláltam valamit, csak neked. Figyelj, és kapaszkodj meg! Készen állsz? 
Fel fogok szedni ötven, azaz ötven csajt, aztán egyesével mindet dobom. 
Ha még mindig azt gondolod, hogy nem leszek képes rá, be is bizonyíthatom neked, hogy menni fog. Majd meglátjuk, kinek törik össze a szíve a végén. Szóval, ha legközelebb ötven levelet találsz tőlem a postaládádban, ne lepődj meg. Megmutathatod őket az új pasidnak is.

Üdv:
A szerinted elképesztően gyerekes, de most mégis maradéktalanul elégedett.
Oliver Brooks"

Ha egy egyedi történetre vágysz, amit még senki sem valósított meg, akkor itt a helyed! Egy fantasztikus történet, amely nem csupán a sztorijával ragad magával, hanem az írónő stílusa is imádni való, ami ráadásul férfi szemszögből van. Akaratlanul is elneveted magad rajta!
FIGYELEM! Csak akkor kezd el, ha van időd, mert garantáltan nem fogod tudni letenni!
-Barby


Író: Zsuzsanna Jasku

"Elisa Green az álmainak él. Megpróbálkozott a lehetetlennel, és nem sikerült neki. Feladta, és szót fogadott az anyjának, jelentkezett egy egyetemre. De tényleg csak annyi volt a zene iránti szerelme? Ilyen hamar feladta volna? Tételezzük fel, hogy valaki elintéz neki egy második esélyt, és mindent belead. Tételezzük fel, hogy sikerül neki, és a világ legszerencsésebb embernek mondhatja magát. Kiutazhat egy teljes évre Los Angeles-be, és építheti a karrierjét. Anyja ezt nem nézte jó szemmel, de nem tudott ellene mit tenni. Elisa nekivág a nagyvilágnak, de nem minden szép és jó, csak mert egyszer sikerült megnyernie a Jackpot-ot. Hosszú évnek mutatkozik, amit nem sokan könnyítenek meg neki. Az pedig csak tetézi a dolgokat, hogy beleszeret egy fiúba, aki már elérte az álmait. Elisa csak a karrierjét akarja építeni, mással nem is foglalkozik, ha ez nehéz is neki. Sajátmagával harcol, hogy meg tudja csinálni, amit mondanak neki. Egy év, ennyi az egész. Mennyi minden fér bele 365 napba? Egy szerelem? Sikerül elérnie a kitűzött célt, vagy csalódás lesz a vége? Ez nem tündérmese, ez a valóság!

Két zenész, egy szerelem. Az élet néha nem könnyíti meg a dolgokat, sőt még jobban nehezít rajta. De ez a lány kiállt minden próbát, és elnyerte a jutalmát. Megkapta a karriert és a szerelmet. Egyszerre. 
Egy magával ragadó történet egy lányról, akinek a hibáiból te is tanulhatsz!
- Barby

Író: Lucy Faiela

"Kedves olvasó, ki most itt jársz, ne várj ettől a történettől csodás eseményeket, misztikus lényeket, világmegváltó gondolatokat, mert ezek nem lesznek. Ez csak egy egyszerű iromány:

„-Tudod… nehéz lesz a bátyámnak, de én hiszek benne, tudom, hogy sikerülhet neki, nektek.” - bizalomról,
„Ha már eljöttem idáig, akkor végig is csinálom.” - bátorságról,
„Nem érdekel, ha fáj. Nem érdekel, hogy fáradt vagyok. Nem érdekel, hogy kinevetsz, akkor is megcsinálom.” - kitartásról,
„Idióta, én akkor is itt leszek neked, amikor mindenki elmegy, mert ilyen egy igaz barát.” - barátságról,

„Bármi történjék is kint, tudd, hogy mindig melletted leszek” - szerelemről 

és

„Valósítsuk meg… együtt.” - egy álomról."

 Lucy blogja hihetetlenül izgalmas és fordulatos. A történet a jégkorcsolyán alapszik, tehát nagyon egyedi, az írónő nagyon téjékozott a témában. Nem fogsz csalódni, nagyon igényes történet, én már az első pillanatoktól imádtam. A részek hosszúak, igényesek, Lucy remekül fogalmaz, helyesen ír, így nagyon élvezhető az olvasás is. Ha szeretnél olvasni egy váratlan eseményekkel, szomorú és boldog pillanatokkal teli jégkorizó lányról nézz be!
-Lyla

5SOS-sorozat
Író: FantasyGirl

"Az oldalon 5 Seconds Of Summer fanfiction AU-k találhatók. A 4 történet 1-1 fiúra fókuszál, melyek külön-külön is olvashatók és érthetők, de a közzétételi sorrenddel egyezik meg az események időbeli sorrendje. Kellemes böngészést és olvasást kívánok! xx, FantasyGirl"

A blogon a 5SOS nevezetű banda tagjairól található egy-egy történet. Egyedi ötlet, és bár fanfic, úgy is élvezhető, ha nem szereted/ismered annyira az együttest. Jelenleg a harmadik történetnél járunk (Playboy), tarts velünk te is! FantasyGirl irományaiban nem fogsz csalódni, garantáltan igényes, ráadásul a sztori is izgalmas, fordulatos, egyedi.
-Lyla
Író: Ariana D. 

"Drága Daryl! Mikor olvasod ezt a naplót, remélem jómagam adtam a kezedbe, és most ott ülök melletted. Ha jobban belegondolok, ez nem is napló, hanem inkább egy történet. Egy történet rólunk, kettőnkről, arról, amit sosem mondtam még el neked. A találkozásunk pillanatától kezdve mindent leírtam. Emlékszem a történetekre, akár a tenyeremre. Leírtam azt, amit éreztem, mikor először megláttalak. Azt, hogy mit gondoltam rólad, és most átadtam neked azt információt. Mikor olvasod ezt a naplót, kérlek úgy tekints rá, mint egy valamire, ami megmaradt belőlem neked."

Egy mesebeli történet egy lányról, aki egész életében kalitkában élt. De most megragadja az alkalmat, hogy kiszabaduljon onnan... 
-Barby


Író: Sam Wilberry

"Úgy tartják, hogy az ember bármit megtenne a családja biztonsága érdekében. Mennyire igaz ez? Millyben egy újabb Párválasztót rendeznek, és Amber Crown elhatározza, hogy jelentkezni fog. A barátságos, mély lelkületű lány az elején nem is sejti, hogy az ő sorsa már azelőtt meg volt pecsételve, mielőtt rádöbbent volna a fájdalmas igazságra. Harcolnia kell egy titokkal, ami fájdalmasan nyomja a szívét, és meg kell birkóznia megannyi ellenséggel, akik a bukását kívánják. Mi a célja? Mennyit képes elviselni a szív, és mennyire futja az erőnkből, ha rosszakaró emberek tucatja vesz körül bennünket? Mit számít egy kialakulóban lévő vonzalom, ha egy idő után semmi sem motivál a feltörekvésre? A palotában rajta kívül harmincnégy lány küzd elvetemedetten a koronáért és Harry herceg kezéért. Ki lesz a győztes? Mi a fontosabb: egy valódi lelki társ, aki mellettünk marad jóban-rosszban, vagy egy kétszínű győzni akaró ellenség, aki tökéletesen ért a nép megvesztéséhez, és mindenkivel megkedvelteti magát... Azonban eljön az idő, amikor az álarc lehull, és akárcsak a napfény, ahogy elűzi az éjszaka sötétségét, feltárja a napvilágot, a dolgok egyszeriben láthatóvá válnak..."

Rég nem olvastam ilyen jó blogot. Teljesen átveszi az eredeti Párválasztó sorozat hangulatát. Egyszerűen imádom. Remélem egyszer a Mi kis titkunk könyvet tarthatom majd a kezemben.
-BarbyÍró: Miranda O'Connor

"Halottnak érzem magam. És ezt tudod honnan szedem? Onnan, hogy meghalt a lelkem. Csak egy test vagyok. Egy élettelen test... " Violet Harmon egy 17 éves lány, noha fiatalsága ellenére már sok problémával találkozott, többek között azzal, hogy családja kettészakadt, nincsenek barátai, és van egy sötét titka, amit senkinek sem mondhat el... Tate Langdon azonban bajtársként mindig a lány mellett áll, mint egy sötét árnyék...

Szereted az American Horror Story-t? Vagy csak érdekelnek a horror történetek? Akkor itt a helyed! Egy sorozat alapján készült fanfiction, ami mégis magával tud ragadni, és olyanokat tudsz átélni, amit a film nézése közben soha...
- Barby
Író: Gabby

Vegyünk egy férfit, aki a felső tízezer életét éli, és egy szőke nőt, aki a sztereotípiákat eloszlatva szolgált Afganisztánban. Mi van akkor, ha a világ legjobban őrzött épületét megtámadják? Az Egyesült Államok titkos szolgálata az elnök fiának védelmét egy hackerre, egy bérgyilkosra és egy exkatonára bízza. Be kell olvadniuk, és ez mindent megváltoztat. Egy hazugság, és mikor megtudod az igazat, kiderül, hogy senki sem az, akinek hitted. A legjobb barátaid hazudtak neked, de nem haragudhatsz rájuk, mert valóban téged védtek. Az életedet. Skyler Berger élete eddigi legnagyobb kihívásával találja szemben magát. Eddig embereket ölt, most pedig harcolnia kell egy életért.

Skyler Berger cseppet sem hasonlít a városi pláza cicákra. Ő egy katona. Miután hazatér Afganisztánból, már is új feladatot kap. Meg kell védenie az amerikai elnök fiát, aki igen csak jóképű. De elég jóképű ahhoz, hogy megolvassza egy katona jeges szívét? Kaland, titkok, szerelem és halál. 
                                                                         -BellsÍró: Rosalya Payne

"Kedves Zayn! El szeretném mondani, hogy utállak. Amíg ide nem költöztél mellénk, jóban voltam a testvéremmel, volt barátom, és nagyjából boldog életet éltem. De ugyan, kit áltatok? A kaland mindig is hiányzott a mindennapjaimból. Tizennyolc évesen még nem tudtam, milyen érzés önfeledten bulizni, és hagyni, hogy a szél fújja a hajam motorozás közben. Utállak, mert melletted megtapasztaltam ezeket. Utállak, mert miattad összevesztem a bátyámmal, és őt is utálom, mert annyira tiltott tőled. Gyűlöltem, mikor nem néztél rám az iskolában, és azt is, mikor a folyosón hozzám szóltál. Legendák terjengtek arról, mennyire veszélyes vagy, és mindenki azt mondta, ne barátkozzak veled. De talán pont emiatt vonzódok annyira hozzád. Gyűlölöm, ha nem nézel rám, és mikor azt hangoztatod, hogy jobb lesz nekem, ha távol maradsz tőlem. Elmondanám, hogy tévedsz. Utáltam, mikor lányokat hoztál haza magadhoz, mert addig sem velem törődtél. Miattad vesztettem el a barátaimat, de nem érdekel. Baszd meg, Malik. Vágyom rád, és nem érdekel, mit gondolnak mások. És tudom, hogy te is ezt akarod. Különben már rég békén hagynál. Látom, mikor engem nézel órákon, és azt is tudom, milyen hevesen vert a szíved, mikor felültettél a motorodra. Emlékszel, mikor Adam küldött értem, mert szakítottak velem, és leittam magam? Akkor volt először, hogy gátlások nélkül mondtad el az érzéseidet, mert remélted, hogy elfelejtem. Tudod, Zayn, vonzódok hozzád. És tudom, hogy te is hozzám. Ne is tagadd, én sem teszem. Egyszóval: Utálom, hogy beléd szerettem."

Egy magávalragadó történet egy csodálatos írónő tollaiból...
-Barby


Író: Skyler P. Callaghan

"Bradley Simpsont és a bandáját mindenki ismeri. Ők a The Vamps, több saját dallal, egy albummal és hatalmas hírnévvel rendelkeznek, jelenleg is turnéznak szerte a világban. Azonban van, amiben Brad mégis olyan, mint a legtöbb srác. Amikor a turné egyik állomásán találkozik egy lánnyal, az élete nem kívánt fordulatokat vesz. Életében szinte először észreveszi, hogy szerelmes- de Cecilia számára ő nem más, mint egy egyszerű barát. A lányt nem érdekli a hírnév, és különben is van barátja. Brad szíve szerint feladná a karrierjét a lányért, de vajon megéri neki? Megéri feladni az álmait, a barátait, és a jövőjét egy olyan lányért, akinél szinte lehetetlen, hogy a friendzone-nál több legyen köztük? A banda persze igyekszik őt támogatni, de van, amit már ők sem néznek tétlenül.. Vajon Bradnek sikerül meghódítania a lányt? Vagy a turnéval együtt továbbindul, és minden csak egy emlék marad? Maradj a Vamps-szel és derítsd ki!"

Nagyon ajánlom mindenkinek, hiszen egy magával ragadó, szerelmi történet, amit ráadásul az ellenkező nem oldaláról figyelhetünk meg. Humoros, haveri jelenetekben gazdag, a fiúnak nincsenek lányos érzelmei, amit sok lány fejjel íródott fiú szemszög hibája, hanem teljesen átérezhetjük a srác érzéseit, és közben a főszereplőt egyáltalán nem tekintjük homokosnak.
-Barby

Író: Brooklyn Lovegood

"Katona Villő múltja zavaros, s emiatt igyekszik mindenkitől elzárkózni, régi barátaival, ismerőseivel a kapcsolatot is megszakította. Villő régen szerelmes volt, s a hatalmas csalódás miatt képtelen más férfival közelebbi kapcsolatba kerülni, ez alól jelenlegi barátja, Puchovszki Levente sem kivétel. Puchovszki Zsolt végtelenül magányos, legszívesebben otthagyná családját, hogy világot lásson, újból szerelmes legyen és, hogy visszakapja a szabadságát, amelyet szülei a múltban megfosztottak tőle. Egy napon Levente összeszedi minden bátorságát, és hazaviszi szíve választottját, hogy hőn szeretett családja is megismerkedhessen a számára csodálatos és felülmúlhatatlan Villővel, akiért egyszerűen rajong. Ám akkor még nem gondol arra, hogy az édesapja és a lány között lehet valami, ami örökre megpecsételi a sorsukat, szerelmük összeköti őket egy életre."

Biztosan olvastál már tucatsztorit, vagy találkoztál olyan elemmel, ami kihagyhatatlanul szerepel minden blogban. De ez teljesen más! Ez egy igényes történet, izgalmakkal, egyediséggel és még több titokkal, amiket minden alkalommal jobban megismerünk.
Mindenkinek ajánlom, aki nem egy mindennapi történetet szeretne olvasni!
-Barby

Író: Brooklyn Lovegood

"Kiara vállalta a kockázatot, mikor osztályfőnökével kölcsönösen egymásba szerettek. A szenvedélyes, kellően édes románc miatt megtagadta családját, legyőzte szülei ellenkezését, hozzáment a tőle jóval idősebb férfihez, és reméli, hogy élete végéig boldog lehet. Mikor egyetlen nővére hazatér, minden elromlik: magával hozza Kiara egykori szerelmét, akiben hatalmasat csalódott, férjével eltávolodnak egymástól, sőt, a hőn imádott férfi egy baleset folyamán lebénul. Konrád évek óta nem esett szerelembe, egyfolytában a szülővárosában tartózkodó lányra gondol, akivel a múltban csúnyán bánt. Egy napon mégis úgy dönt, kapcsolatba bonyolódik, nem is sejtve, hogy jelenlegi barátnője Kiara nővére. Kiara szeretné elfelejteni a múltat, ám nem megy egy könnyen, hiszen Konrád is visszatér, továbbá a fiú húga, a külföldön élő Szófia is felveszi a kapcsolatot vele, méghozzá az interneten keresztül. A testvérpár mélységesen emlékezteti arra a kicsi, szende lányra, aki korábban volt, s akire nem szívesen emlékszik vissza. Hiába, Kiara és Konrád ismételten kezdenek közelebb kerülni egymáshoz, ennek ellenére a lány próbál hűséges maradni férjéhez. Azzal, hogy két férfit is befogadott az életébe, számolnia kell a féltékenységgel, a gyűlölettel és az elfojtott vágyakkal."

Egy újabb Brook Lovegood blog, egy jó alapszál, tökéletes kezdet. Várom a második részt!
-BarbyÍró: Raquel Yates


"Chicago, Amerika egyik legszebb városa - ha turistaként téved oda az ember. Akik viszont itt laknak tudják, hogy az utcák veszélyesek, a bandák uralkodnak. A harcot csak a legjobb rendőrök tudják velük felvenni: Hank Voight és csapata, a "Hírszerzés" vívja végeláthatatlan csatáját a szervezett bűnözéssel.
Tőlük kér segítséget a New Orléans-i nyomozó Sloan Russo, akinek eltökélt szándéka, hogy rács mögé juttassa Amerika egyik legnagyobb embercsempész bandáját. Harry Styles nyomába szegődik, de vajon sikerül-e neki elfogni Chicago egyik legügyesebb gengszterét? És ha igen, milyen árat kell érte fizetnie?"

Egy izgalmas, állandó fordulatokkal teli, maffiózó témájú blog, mely egyben Harry Styles és Chicago PD fanfiction is. Személy szerint imádom!
- M. Gin

15 megjegyzés:

 1. Úristen, el sem hiszem, hogy felkerültem.. Jézusom. *.*
  Nagyon, nagyon szépen köszönöm lányok, nem tudom, mivel érdemeltem ezt ki! :)

  Ölel titeket:
  Rosa

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jól írsz, ennyire egyszerű :) Imádom a blogod, szóval persze, hogy bekerültél :) <3

   Törlés
 2. *bámulja a képernyőt és próbálja feldolgozni amit lát*
  Te. Jó. Isten. Nagyon köszönöm, el sem hiszem, hogy itt futottam össze a blogommal! :)
  Hihetetlen megtiszteltetés, nagyon örülök neki! Nagyon, nagyon köszönöm, nem tudom
  elégszer elmondani!
  Hatalmas ölelés: Diana

  VálaszTörlés
 3. Úristen!!!Ezt nem is tudom felfogni!Nagyon szépen köszönöm:') Nem csak ezt, mindent.Rengeteget segítettetek nekem, ezért nagyon hálás vagyok!Megtiszteltetés számomra, hogy kitettetek!Nem tudom elégszer meghálálni!Köszönöm!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igazán nincs mit :) Hiszen minden rajtad is múlik :*

   Törlés
 4. Kedves Barby! Elmondhatatlanul köszönöm neked ezt a kedd délelőtti ajándékot, amivel sikerült feldobnod az egész napomat, hetemet! :* Nagyon meglepődtem, és örülök, hogy ennyire tetszik a történet! :)) Csak reménykedni tudok, hogy nem okozom a későbbiekben sem csalódást...

  Szeretettel és köszönettel,
  Sam

  VálaszTörlés
 5. Azta, el sem hiszem, hogy felkerültem a listára! *-*
  Nagyon szépen köszönöm nektek!
  Ölel; Ariana D.

  VálaszTörlés
 6. Úristen, nagyon szépen köszönöm az ajánlást, el sem hiszem, hogy ennyi tehetséges író közé be tudtam kerülni! :)♥xx
  Miranda

  VálaszTörlés
 7. Drágák!
  Most láttam csak, hogy az I Battle Your Life című blogom is bekerült azok közé a történetek közé, amelyiket érdemesnek találtok az ajánlásra. Nagyon nagyon köszönöm nektek, hihetetlenül örülök, hogy ilyen jó véleménnyel vagytok róla! ♥

  Puszillak titeket,
  Gabby

  VálaszTörlés
 8. Nagyon-nagyon szépen köszönöm!♥♥

  VálaszTörlés