2015. augusztus 19.

The end

Avagy elkészültem néhány fülszöveggel. Nem tudom hangsúlyozni, hogy feltétlenül olvassátok el a rendelési menüpontot, mert anélkül nem tudok nektek segíteni. 

Író: Payne Rosalya

"Clarissa Mercer. Egy fiatal, mindössze huszonkét éves színésznő, aki máris nagy utat járt be. Örömét leli a munkájában, a filmvásznon ő játssza a legkeményebb csajt, ám egy nap a menedzsere elfogad helyette egy olyan filmet, amiért ő nem kifejezetten rajong. A Falra vetített érzelmek egy romantikus vígjáték, amiben egy feltörekvő színésszel játszik együtt. Clarissa dühöng, hiszen a nem várt filmmel együtt egy srácot is kap a nyakába.
Azonban az idő haladtával a lány rájön, hogy nagyon is kedveli a szőke fiút, aki bár szörnyen egoista, mindig igyekszik megnevettetni a lányt valamilyen poénnal. Clare aggódik, hiszen többet érez Niall iránt, mint egyszerű barátságot, ám ő a húgával jár.
Clarissa tudja jól, hogy a hírnév nem csupa csillogás, ám az élet most megtanítja rá: Harcolni kell azért, amit igazán szeretsz"


2. Linket és írói nevet nem kaptam...


"Rubby Ricci egy gazdag családból származó, 17 éves, gyönyörű lány. A látszat ellenére kevés barátja van, egyedül Abigail érti meg, aki bár kívülről egy plázacicának néz ki, belülről törékeny. Jó kapcsolatot ápol húgával, Taylorral és bátyjával, Jasonnal, valamint segít a ház körüli teendőkben is. Ám egy nyáron egy különleges fiú költözik a szomszédba. Logan Henderson, a BTR egykori tagja. 
Rubby élete a feje tetejére áll, az érzelmei összezavarodnak. A régmúlt idő sebei még nem gyógyultak be teljesen, és a jelen eseményei is sebet ejtenek rajta. Vajon Rubby és Logan között milyen kapcsolat alakul ki? Vajon mennyire kavarja fel az egész a lány életét? És sikerül a lánynak megbírkóznia a hirtelen jött esküvővel?"


3. Blog
Író: Claudia

"Nincs is rosszabb annál, mint mikor társaságban is magányosnak érzed magad. Mikor emberek vesznek körbe, te mégis elveszett vagy. Carmen mindenkinél jobban ismeri ezt az érzést. Nap mint nap a depresszióval küzd, próbálja túlélni az életet. Egy nap a lány kórházba kerül, ahol megpróbálják kezelni a lelki problémáit. Itt találkozik Markkal, aki szintén az intézet lakója lesz. Bár egy iskolába járnak, nem sokat beszélgettek. Ám e pillanat után egyre többet és többet találkoznak, jobban megismerik a másikat.
Mi történik akkor, ha két magányos szív egymásra talál? Segítenek egymásnak, és együtt küzdik le az akadályokat? Vagy a démonok végleg legyőzik őket?"



A legtöbben nagyon tündériek voltak, köszönöm mindenkinek a türelmet, és hogy elnyerte a tetszéseteket. Rendelni lehet. :)











2 megjegyzés: