2015. július 3.

Honnan töltsük le a Photoshop CS6-ot és a Photofiltre Studio-t?

Sziasztok, Bumbusaim!

Ma kaptam meg az új szerelmemet, Pityut, a laptopot. Tegnap este hajnali kettőig fent voltam, hogy összecsomagoljam a dolgaimat, és elküldjem magamnak emailben, hogy le tudjak mindent tölteni Pityura. Pityu remek ember gép. Csak éppen full üres.
Nos, Netty első dolga ugye a képek lementése az emailemből. Ez megtörtént, jelentjük, Pityuval túlléptük az első akadályt.

A második problémám viszont a képszerkesztők voltak. Elsőnek a Photofiltre Studiot töltöttem le innen. Igen, megbízható oldal, nem vírusos és magyar nyelv van rajta. Csak ki kell csomagolni a letöltött ZIP fájlt.
30 nap próbaidőt kaptok, azután fog kérni egy  licenckódot. Ebben a videóban láthatjátok, hogy ilyenkor mit kell tenni, a leírásban pedig ott vannak a kódok. (Ha esetleg mégsem menne, akkor keresgélhettek tovább a youtubeon. 'Photofiltre Studio X Registration Key' - ezt kell a keresőbe beírni.)

Aztán jött a feketeleves. Pityu két vírust is benyelt köszönthetően a Photoshop CS6-nak. Kettőt! Jelzem, két órája kaptam meg Pityut. Miután stabilizáltam az állapotát, kerestem tovább a neten CS6-ot keresve. Emberek, hogy én mennyit kerestem... Közel álltam ahhoz, hogy kitépjem a hajszálaimat...
Örömmel jelentem, hogy megtaláltam! És sikerült feltelepítenem vírus nélkül, MAGYAR nyelven! (Az előző gépemen angol verziós volt)
Innen tölthetitek le ti is. (Tekerjetek az oldal legaljára!)
A menetét sajnos nem tudom leírni (32 bit-et töltöttem le!), mert ugye nekem is telepítenem kellett ahhoz, hogy megosszam veletek a biztonságos forrást.
Jut eszembe. A magyar nyelvet nem bonyolult rátenni, csak figyelmesnek kell lenni. Automatikusan meg fog jelenni telepítés közben egy ilyen ablak, ahol az alap (angol) nyelv van kiválasztva. Alatta van egy Languages felirat, arra kétszer rá kell nyomni, majd meg kell keresni a HUNGARIAN feliratot, és az előtte lévő kis négyzetet kipipálni.

Ha a Topaz Cleant is szeretnétek, az sem probléma. Az oldalon már megjelent egy ilyen cikk, ide kattintva el tudjátok olvasni.

Ha elakadtatok, szóljatok, Nettyke áll rendelkezésetekre! :)

Netty, a Főbumbus.

7 megjegyzés:

  1. Köszi a segítséget, már régóta kerestem valamilyen segítséget. :) xx

    VálaszTörlés
  2. köszi,hasznos bejegyzés volt,pont a photoshop cs6-ra volt szükségem. :)

    VálaszTörlés
  3. Szia! Lehet, hogy most én vagyok a buta, de nem találom a linket a Photoshop CS6-hoz. Tudnál segíteni?

    VálaszTörlés
  4. Hupsz, tényleg én voltam a vak, megtaláltam a linket! :D

    VálaszTörlés
  5. Tuti nem vírusozza be a gépet? Mert ahányszor megpróbáltam letölteni Photoshop-ot mindig bevírusozta a gépemet, úgyhogy gondoltam megkérdezem és csak utána töltöm le :))

    VálaszTörlés