2015. június 8.

Borús, esős estékre

Sziasztok! Most egy olyan bejedzést hoztam, ahol mutatok nektek pár könyvet amivel eltölthetitek az estéteket! Plussz még néhány gifet a nyárról, ha már úgy is olyan közel van.. :)




Könyvek:

Helen Hamilton tizenhat éven át próbálta eltitkolni, hogy más, mint a többiek, ami igencsak nehéz feladatnak bizonyult egy olyan apró és nyugodt szigeten, mint amilyen Nantucket A helyzetét nem könnyíti meg az sem, hogy minden este rémálmokat kell átélnie, majd mikor felkel, az ágyneműje csupa piszok és por mintha nem is álmok lettek volna. Az iskolában hallucinációk gyötrik, amikben minduntalan három nőt lát, akik könnyek helyett vért könnyeznek.
Helen azt hiszi, hogy egyedül van és senki sem segíthet neki, de akkor találkozik Lucas Delosszal és családjával. Helennek meg kell birkóznia a fiú iránti érzelmeivel, és folytonosan vissza kell térnie az álmaiban látott világba, hogy megfejtse ősei titkait. Vajon sikerül neki?


További infóért KATT



 A hajdani Los Angeles partvidékét elöntötte a tenger. Észak-Amerika két, hadban álló nemzetre szakadt, a Köztársaságra és a Kolóniákra.
A tizenöt éves June, jómódú környéken, elit családban született. Jó esélye van rá, hogy bekerüljön a felső katonai körökbe.
A tizenöt éves Day a Lake Szektorban, a nyomornegyedben jött a világra. Ugyan még csak 15 éves, de már ő  a Köztársaság legkeresettebb bűnözője. Eddig még nem tudták elkapni, mert az éj leple alatt közlekedik, ezért senki sem ismeri azt az arcot, amit párosítani lehetne a fiúhoz. A kérdés az, hogy ez meddig marad így?
A két fiatal közt semmi kapcsolat nem volt, egészen addig, amíg June bátyját hírtelen meg nem gyilkolják, és az elsőszámú gyanúsított nem más mint, Day. Féltve őrzött titkok derülnek ki, szerelmek jönnek létre, és egy halálbüntetés van készülőben.

További infóért KATT

Ez a könyv, arról szól, hogy mi van, ha a várva várt eljegyzés mégsem következik be, és a férfi akitől a gyűrűt vártuk, aznap este nem a kezünket szerette volna megkérni, hanem csak egy sokkal kevésbé fontos információt megosztani.  Lottie mikor megtudta, hogy barátja nem is a gyűrűt akarta odaadni neki, megszakította vele a  kapcsolatát, és elhatározta, hogy ő mégis férjhez fog menni. Ennél a résznél, belecsöppen egy új szereplő a történetbe, aki nem várt döntést hoz Lottieval. Össze fognak házasodni! Ben Lotti régi szerelme, elviszi a lányt Görögországba, ahol annak idején megismerkedtek. Persze ezt a frigyet a család nem hagyhatja figyelem nélkül, ezért az ifjú pár nyomába erednek, hogy megakadályozzák a házasságot! Vajon sikerül nekik?

További infóért KATT





Gifek:







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése