2015. április 4.

#43. Kritika ~ Láss bennem mást!

Egy újabb kritikát hoztam, de az író most Ariana D. és a blogja címe: Láss bennem mást!
Aláfestőzene...
Bruno Mars - Grenade


Első benyomás:
Bocsi, de nem nézek Walking Dead-et, így a pasit se ismerem. Utána néztem a neten, csak onnan tudtam, hogy ott játszik :D Ebből kifolyólag szerintem ne nagyon sértődj meg, ha engem nem fog meg a történet. De bármi megtörténhet :) Mivel láttam, hogy pasas idősebb, mint a tulajdon apám, és gondolom, hogy nem egy tinivel való románcáról fog szólni, nem hiszem, hogy bele fogom tudni úgy élni magam az egész történetbe. 
De amúgy a design szép, szóval ha szeretném a TWD-t, akkor biztos elolvasnám.
5/5

Fejléc:
Látszik rajta, hogy alapos munka, és tudom, hogy Briana T. tényleg gyönyörűeket csinál. Most sem csalódtam benne. Az egyetlen ami nem tetszett benne, hogy a pasi nagyon beleolvadt a nő hajába.
De mindegy, ami szép, az szép...
5/5

Design:
Egyszerű, de mégis nagyszerű. Nincs  túlbonyolítva, a fejléc és a design egy icipicit elüt, de annyira nem vészes, hogy új fejlécet kéne emiatt csinálni. Az első három modulban tökéletesen a  helyén van.  De van egy felesleges közvélemény-kutatás, ami lejárt, így vagy szedd ki onnan, vagy hosszabbítsd meg a szavazási idejét. A Tájékozódj! dobozka helyett én inkább egy szimpla menüt tennék. Bár ez is ötletes, de egy menüvel se leszel kevésbé egyedibb. A további részekhez pedig linkeld be a 8-15-öt is, mert csak 7-ig vannak bent. A cserékhez is inkább a megszokottat ajánlanám, mert így egybeolvadnak a címek, nem lehet tudni, hogy melyik melyik. És a legutolsó modul egy kép, amit egy verseny miatt kellett kitenned. Van egy rossz hírem. Az a blog megszűnt, szóval már nyugodtan leveheted a képet. 
Nagyon jó, hogy teszel zenét a részekhez, de akkor úgy legyen, hogy új lapon nyissa meg, ne a blogról menjen el, mert az zavaró. És meglehet, hogy megtetszik neki a zene, és ottmarad a YouTube-on, és nem megy vissza a blogra...
5/4

Fülszöveg:
Tetszik. Bár lehetne egy hosszabb, hogy többet megtudjunk a történetről. Megint az van, mint a többinél. Ha szeretném a TWD-t akkor rögtön rákattannék. Ha tudsz, akkor írj még bele pár dolgot magáról a történetről.
5/4

Prológus:
Nagyon jó, ahogy beleéled magad, ahogy leírod Meghan érzéseit. Mert ez a "rész" arról szólt. Még homály fed mindent, csak a családi hátterére világítottál rá, ami szerintem szuper, hogy nem lőttél le vele semmit. Ráadásul kiderült, hogy eszméletlen ügyesen fogalmazol. :)
5/5

Történet:
Egyedi. Igaz, még csak az ötödik fejezetig olvastam, de szerintem menni fog a véleményalkotás így is.
A történet egy lányról, Meghan-ról szól, aki a család fekete báránya. Úgy érzi, egész életében kalitkába van zárva. A szülei által készített kalitkába. Mindig megmondják, mit csináljon és mit nem. Sőt még azt is, hogy kihez menjen férjhez! De aztán a vacsorán nem csak a kérőjét ismeri meg, hanem a srác bátyját is. Akik teljesen különböznek egymástól. De aztán a problémát az okozza, hogy a lány nem a megfelelő férfit szemelte ki magának...
Először is, szerintem ez nem fanfic. 1.) Mert a csávesznek nem ugyanaz a neve a blogban, mint a valóságban. 2.) Nem híres színész, akivel majd összejön a csaj. Szóval szerintem a címből vedd ki azt, hogy fanfic. 
Na végre egy blog, ami nagyon távol áll attól, hogy sablonnak tituláljam. Eddig egy blogot olvastam, ahol nem tizenévesek a főszereplők, hanem  20+. Nem tudok mit mondani, sajnálom. Tetszik és ezt nem kell tovább ragozni azthiszem. 
5/5

Helyesírás:
Vesszőhibákon kívül nem találtam benne semmit. Néhol figyelj oda, hogy hol van összetett mondat, mert oda kell vessző. Ahol pedig felsorolás van, oda nem kell. De szerintem ezt te is tudod, csak elfelejtettél tenni. 
Ezeknek a hibáknak az elkerülésére szoktak felvenni bétát. Gondolkodj el rajta :)
5/5

Összesen: 35/33

Ez azért nem rossz :D

Remélem azért, hogy semmivel se bántottalak meg, ha sikerült, nagyon sajnálom.

Xoxo:




2 megjegyzés:

  1. Nagyon szépen köszönöm, hogy vetted a fáratságot és megírtad nekem a kritikát!
    Megfogadom a tanácsaidat, és mégegyszer köszönöm!
    Ölel; Ariana D.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igazán nem volt fáradtság :) Örülök, ha jó tanácsokat tudok adni.

      Törlés