2015. május 2.

Rina beszól #1

Kezdhetünk in medias res-szel? Köszönöm!

Nem is olyan régen, talán másfél hónapja, készítettem egy design-t Csak Egy Lány Make It Out  Alive című boljára (továbbiakban: MIOA), amely valahogy így nézett ki.


Örülök a rengeteg visszajelzésnek, mert tényleg nagyon jól esik! Viszont az már nem, amikor minden második megrendelőm ezzel a kéréssel áll elő:

Kedves Rina, egy olyan designt szeretnék rendelni, mint amilyet Csak Egy Lány MIOA blogjára készítettél. 
vagy
Kedves Rina. Azt a lányt szeretném, mint a MIOA blog fejlécén, meg azt az elrendezést, meg egy olyan fejlécet, csak a színe legyen szürke.

és még sorolhatnám a variációkat!

Minden általunk készített munkák szerzői joggal rendelkeznek, melyeket nem áll szándékunkban megszegni. Főleg úgy, hogy nagy részét mi alkotjuk ezeknek!  Egyszóval, az olyan kijelentéseket, mint pl.: Olyan legyen, mint a MIOA fejléce; Olyan legyen, mint a MIOA design-ja, nem szívesen veszem figyelembe! (A rendelésetekben ugyanolyan blogkinézetet kértetek, mint a MIOA, csak a színt szeretnétek megváltoztatni! Attól még nem lesz egyedi! )
Törekszünk az egyediségre ösztönözni mindenkit. Rettentően örülök, hogy tetszik az a munkám ilyen sok embernek, de ne várjátok el tőlem, hogy lemásoljam saját magam! Köszönöm!
Ha bíztok bennem egy minimálisan is, akkor megpróbálok nektek ilyen esetben összehozni egy olyan design-t, ami sokkal jobban fog nektek tetszeni, mint a MIOA! :) 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése