2015. március 24.

Tavaszi SZÜNET!

Van, ahol már elkezdődött, viszont van, ahol még csak ezután lesz. Annyi biztos, hogy nálunk ma, 2015. 03. 24-én, 
elkezdődött. 

Biztos észrevettétek, hogy majdnem minden rendelési lehetőség inaktív. Jól gondolom, ugye? Mégis jönnek a megrendelő e-mailek. Ebből arra következtetünk, hogy a Limit menüpontra rá sem viszitek a tekinteteteket, csak automatikusan írjátok az e-mailt. Viszont a mai naptól - de ami biztos, hogy a ma délutántól - érkezett levelek törlődni fognak! Nem csak a design rendelésekre értjük, hanem az összes lehetőségre, kategóriára! 
A félreértések végett feltüntetjük, hogy mely kategóriák ezek:

Fejléc, Könyvborító, Design, Trailer, Kritika

Nem szeretnénk magunk ellen cselekedni, ezért gondoltunk arra, hogy egy 'rendelési szünet' nagyon jót tenne mind nekünk, mind a várólistás megrendelőknek. 
Ezúton kérnénk tőlük bocsánatot, hogy sokáig megvárattuk őket, de most mindent bepótolunk. 

Még egy bejelenteni való: MEGSZŰNIK A VÁRÓLISTA
A későbbiekben elképzelhető, hogy visszahozzuk, de a szünet után egy jó darabig biztos vagyok benne, hogy nem lesz rá lehetőség. Így, azt tudom tanácsolni, hogy ha a jövőben látjátok, hogy valaki inaktív, vagy esetleg minden designer inaktív rendelés szempontjából, akkor ne küldjetek e-mailt, ugyanis felesleges, időpocséklás. Ezek az e-mailek szintén törlődni fognak.

Szünet után

Láthatjátok, hogy egy kategóriában akár több szerkesztő is tevékenykedik. Ezért szeretnénk titeket megkérni, hogy minden esetben NEVEZZÉTEK NEVÉN  a választott designer-t, kritikaírót, könyvborító készítőt és bármilyen más tevékenységgel foglalkozó szerkesztőt! Felesleges köröket futunk le, amikor még ezeket is meg kell kérdeznünk! Egyébként is, le van írva a 'Rendelés menete' menüpont alatt, hogy írjátok meg MINDEN ESETBEN, hogy kitől kéritek a rendelésetek tárgyát!

Köszönettel
A Blueberries Design csapata

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése