2015. január 19.

Nem robotok vagyunk, hanem emberek..

Már meg ne haragudjék a kedves olvasói társaság, de a mi franc folyik itt? Már napok óta olyan mérges vagyok szerkesztés közben, hogy legszívesebben felborítanám az asztalom, és inkább mennék Földrajzot tanulni! Hogy miért is? A rendelőktől kapott pofátlanságok miatt! Folyamatosan mindenki elvárja, hogy a rendelés időben készen legyen, de közben rohadtul nem gondol bele, hogy milyen fárasztó ezt a munkát végezni! Jöhet a dobálózás, hogy "Jaaaj, mert te vállaltad ám!", igen, én vállaltam. De nem ezt vállaltam. Azt  vállaltam, hogy segítek másoknak, akik normálisan viszonyulnak hozzám. Viszont nagyon nem ezt kapom tőletek! Imádom ezeket az értelmetlen hülyeségeket amikkel a lustaságot próbáljátok eltakarni. Az egyik ilyen: "Nem értek a rendeléshez"
Nem hiszem el.. Kedveseim! Külön menüpont van neki létrehozva! Ott díszeleg a blog bal oldalán! Vedd már arra a fáradtságot, hogy elolvasod az a pár sort ami oda le van írva! Vagy mit gondolsz, hogy a szerencsétlen szerkesztő majd neked kifogja találni, hogy mit szeretnél? És most azokról a drágaságokról beszélek akik még színvilágot se képesek megadni! De ha a design esetleg olyan lesz amit ő nem szeretne akkor megy a patária, hogy rossz minden. Holott arra sem volt képes, hogy egy színt megadjon....
A másik..
Megköszönni luxus cikk?!
Ha már én arra veszem a fáradtságot, és még rajtam kívül sok más designer, hogy órákon át küszködök azzal, amit te mindenképpen szeretnél, akkor te, pedig vedd már arra könyörgöm, hogy egy "Köszönöm"-öt odanyögsz! Körülbelül 10 másodperc, ugye, hogy nem is olyan nehéz?
Semmi mást nem kérek tőletek csak szimpla megértést. Mert ha azt mondanám, hogy mássz fel a Himalájára, hozz nekem a gyémántot amit kétszáz katona őriz, körülöttük harminc, rakétákkal felszerelt repülő köröz, a hegylábánál, pedig medvék vannak akkor azt mondom oké, igazad van! De neked semmi dolgod nincs csak, hogy rendesen megírd azt a szerencsétlen rendelést, és türelmesen várj!
 Nem robotok vagyunk, hanem emberek..Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése